Bobek (2016): GAZDIS !!!


Akik nap mint nap velünk vagytok, tudjátok jól, hogy Bobeket milyen körülmények közül mentettük! Kik csak most csatlakoznak hozzánk, nekik egy pár szóban elmesélem történetét, amit még teljes egészében nem volt alkalmunk megosztani azokkal sem akik, már tudják, hogy ez a kis manó honnan jött és hova jutott!
Bobek egy olyan ember gondozásában élt, kivel elbánt a sors, de a hírek ellenére, koránt sem volt a gazdi oly kegyetlen, mint ahogyan azt beállították! Sőt!
Láncon tartotta Bobeket, miután a falu népe felszólította, hogy kösse meg, a szerény anyagi helyzetéhez képest a kutyus előbb kapott enni, mint hogy magára gondolt volna. Tudta, hogy a kutyának nem jó így, de ő volt az egyetlen társa, akit még az élet eddig nem vett el tőle. Végül a szomszédai kérésére( kiknek Bobek ezúton is köszön mindent) mondott le szeretett kutyájáról, hiszen legbelül tudta, hogy ha neki nem is sikerül, Bobeknak még lehet esélye! Könnyes szemekkel vált meg az utolsó reményétől Bobektől, abban a hitben, hogy segítünk rajta!

De nem csak a gazdi érezte hiányát a kutyájának, hanem Bobek is neki... Ezért nem indult könnyen ennek a gyönyörű bársonyfülűnek a pályafutása, mikor a fajtamentéshez került!
Ideiglenesbe fogadta Krisztánk, de még éjjel el kellett utaztatni a fajtamentés Annájához Ősagárdra a biztonsága érdekében, mert Bobek mindent megtett azért, hogy vissza találjon régi életéhez s miután nem volt biztosítva a szökése, nem volt más választás sem.. Bobek kocsiba és irány Hebi Mamihoz! 

Anna megküzdött vele, érte, az első napok igen nehezen teltek, de ismeritek Annát, nincs olyan kutyuska, akit ne tudna magába bolondítani, aki ne találná meg nála a nyugalmat a szeretetet, a gondoskodást!  

De mint tudjátok, Bobeknak sem lehet a fajtamentés Hebi mamija a végállomás, hiszen addig míg nem találunk a gondozásban lévő babáinknak gazdikat, addig nem tudunk helyettük más rászoruló kutyusokat befogadni! 

Így Bobeknak is eljött az ideje, hogy megtaláljuk azt az IGAZIT! 

No, de Bobekról:

Bobeknek ma már esze ágában sincs útnak indulni, egy igazi bújós, ragaszkodó Annánk mondaná tiszta ölbekutya lett! Jól kijön a többi kutyussal a cicák sem zavarják. Imádja a diót, imád sürögni forogni. Minden érdekli, s legszívesebben mindig Anna szoknyája körül legyeskedne, ha nem lenne néha felügyelni való a kertben, egy kis játék a többiekkel vagy szimatolgatni való a diófa alatt! 
Bobek társasági lény a maga 3 évével egy tüneményesen szép teremtés, aki semmi másra nem vágyik csak a gazdi közelségére és a vele való együtt létre. Ezért Bobeket olyan családnak javasoljuk, akik nem hagyják magára órákon át, akikhez oda bújhat, akiknél bekönyörögheti magát a TV elé vagy netalán a paplan alá is! 
Akik arra vágynak, hogy Bobek az életük szerves része legyen, akik arra vágynak, hogy legyen mellettük egy társ, aki kitölti a mindennapjaikat!
Mindamellett tudják, hogy egy mentett kutyuskához idő kell és türelem, tudják, hogy az első napok, esetleg hetek még az ismerkedéssel telnek és a bizalom elérésével. De tudják, ha ezt elérik, akkor Bobek szíve örökké értük dobog!

Bobek oltott, chipes, ivartalanított fiúcska, örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe!

Keresés

Támogatóink,partnereink:

 expodom-hu-logo

ADOMÁNY

 A NIOK ÉS AZ OTP TÁMOGATÁSÁVAL

adhat hu gomb

PayPal adomány

Adományozás - Bankkártyás

 

Adhatvonal

Facebook

 

Beagle Hírlevél

Feliratkozóinknak havi rendszerességgel küldünk hírlevelet az aktualitásokról.

Megmentettük

Buksi.jpg
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület
Törökverő utca 16.
Szeged
6753
mentes(kukac)beagle-fajtamentes.hu 
Telefonszám:
06-20-255-41-88
Adószám: 18644973-1-06
Bankszámlaszám:
K&H 10401804-50515648-57481009