Nyomtatás
PDF

2017.01.02. Hírek Luckyról: ideiglenes befogadója Gábor azt mondja, okos, aranyos, nyugis, roppant ragaszkodó. klikkerre jól reagál, tanítható, motiválható. Lába szépen javul. Lassan lehet kezdeni a műtét utáni tornát fokozatosan terhelve a lábat. Szépen rendbe fog jönni. Néhány fotót töltök fel, nézzétek milyen szépséges busa fejű ebecske :) 12.01. Lucky hírek: jól van a kutty. Holnap varratszedés. Lábát leteszi már, de még nem terheli nagyon, jól halad a gyógyulás útján. Jó lelkű kutyus, a falkába jól beilleszkedett, senkivel nem arcoskodik, barátságos, kedves eb. 11.22. örömhírrel jövök tegnap(11.21.) Lucky átesett a műtéten. Minden rendben. Sikerült szépen visszailleszteni a combcsontot a vápába. Egyben megtörtént az ivartalanítás is. Lucky jól van. Az éjszaka volt nehéz, nem sokat aludt sem Lucky sem Gábor. A gallért nehezen viseli, de 1-2 nap és megszokja. Egyenlőre óvatosan pórázon viheti ki Gábor Luckyt a dolgát végezni. Reméljük gyorsan felépül. Köszönjük a szurkolást a támogatást. 11.18. Megvan a műtét időpontja. Lucky lábát hétfőn ( 21-én műtik) a golyóitól is megfosztják.Gondoljatok rá, szorítsunk, hogy minden rendben menjen, és a combcsontfej visszailleszthető legyen. Reméljük a vápa nem sérült. Köszönjük az eddigi adományokat. Tegnap estig 16000 Ft érkezett Lucky műtéti költségeire. Kérlek benneteket aki még teheti utaljon, ha csak kicsit tud az is jó, mert sok kicsi sokra megy. 11.14. Lucky hírek: ma megvolt Lucky rtg-je. Csúnyán kiugrott a csípője. Mivel ez nem egy friss trauma, ezért az orvos már csak műtéttel tudja a helyére visszailleszteni. A műtétet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül lefixálni. Eddig Lucky költségei, oltása, állapotfelmérés, rtg költsége -35 ezer Ft volt. A műtét ivartalanítással együtt (szeretnénk-1 altatásból) várható költsége gyógyszerekkel együtt kb. 90 ezer Ft lesz. Kérlek segítsetek nekünk, járuljatok hozzá Lucky gyógyulásához6 műtétjéhez, hogy újra boldogan, fájdalommentesen tudja használni a lábát.

Adományaitokat, pénzbeli támogatást a következő bankszámla számra tudjátok utalni: BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület Bank: 10401804-50515648-57481009 Köszönjük szépen 11.07. Lucky hírek: Tegnap megtörtént Lucky általános állapot felmérése. Megkapta a veszettség elleni oltást, tesztelve lett szívféregre- negatív, a bőrféreg tesztje - pozitív lett- gyógyszeres kezelése hamarosan elkezdődik. Vár még Luckyra egy rtg, mert trauma érte a csípőjét. Lucky egy roppant bájos, kedves kutyus, semmi gond nincs vele. 11.06. Gábor és Györgyi átvette Luckyt Debrecenben - már úton vannak hazafelé. Köszi, ügyesek vagytok :) Holnap teljes kivizsgálás, és felkészítés az új életre. :) 11.04. Köszönjük a felajánlott segítséget mindenkinek, aki aggódik Lucky-ért. Vasárnap érkezik, ideiglenes befogadója érte is megy.

A BEAGLE FAJTAMENTÉS GONDOZÁSÁBA KERÜL 11.03.este Lesz ideiglenes befogadó, köszönjük Délczeg Gábornak, aki már több mentett beaglenek is volt a pótpapája :) Elhozatal szervezés alatt. Ha valaki Debrecenből Budapestre jönne a héten és el tudja hozni azt nagyon megköszönnénk. 06 30 530 62 34 11.03. Nagyon-nagyon szomorú vagyok. Júniusban hirdettük meg ezt a szegény felemás szemű rossz körülmények közt tartott beagle fiút. Lucky a neve? Mitől - ettől, hogy pár hónap alatt ilyen nyomorúságos állapotban került? Nézzétek a 3 képet, most kaptuk az újabb segítségkérő levelet. Sírás kerülget. Miért kell így bánni vele? Légyszí segítsetek, én már nem tudom hová tenni, Robinál is 20 körüli a létszám. Legalább egy ideiglenes befogadóra, de inkább egy jó gazdára lenne szüksége. Jelenlegi pártfogója ezt írja: "Segítségüket szeretném kérni, egy beagle sorsával kapcsolatban. Kertes háznál tartják, de a néni nem bírja anyagilag gondozni. A lánya vitte oda, aki korábban gyerekeinek vette, de sem akkor sem most nem viseli gondját! Egész nap kint van hidegben, esőben, főleg én etetem, de én csak keveset vagyok a közelében. Testvérével elszökött pár hónapja, egyedül találtuk meg/ gazdája nem is kereste!/ sérült állapotban. Bántalmazták súlyosan. Hátsó lába eltört, több mély sebe volt, fél szeme is sérült. Orvoshoz elvitték, de a további kezeléseket nem vállalták pénzre hivatkozva! Nagyon nagyon sajnálom, fázik, magányos, de 2.emeleten lakom és oda nem vihetem! Gazdit keresek neki, de mindenkinek kölyök kutya kell! Nem tudom mit tehetnék még, sír ha meglát, játszok vele kicsit, de ez kevés szegénynek! Kérem szépen ha tudnak nekem segíteni gazda keresésben nagyon boldog lennék. Nem bírom nézni nap mint nap. " F. Melinda: 30/602-2454 06.23.Lucky-nak ez a kennel az otthona. Nincs sétáltatva, nincs vele foglalkozva. Pedig még csak 3 éves. Neki futkározni kellene, játszani kutyapajtikkal. Ezért mindent elkövet, hogy ebből a fogságból kiszabaduljon. Szeretnénk, ha valaki befogadná őt, és jó gazdija lenne. Ha lenne egy olyan gazdija, aki beaglehez méltón bánna vele. Lucky szexepillje a felemás szemecskéje, ritka - az egyik kék a másik barna. Lucky chipes, Debrecenben lakik.

Lucky örökbefogadásával kapcsolatban érdeklődni: 06-20-255-41-88 számon lehet.

Lucky

Keresés

Támogatóink,partnereink:

 expodom-hu-logo

ADOMÁNY

 A NIOK ÉS AZ OTP TÁMOGATÁSÁVAL

adhat hu gomb

PayPal adomány

Adományozás - Bankkártyás

 

Adhatvonal

Facebook

 

Beagle Hírlevél

Feliratkozóinknak havi rendszerességgel küldünk hírlevelet az aktualitásokról.

Megmentettük

Rozi 2.jpg
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület
Törökverő utca 16.
Szeged
6753
mentes(kukac)beagle-fajtamentes.hu 
Telefonszám:
06-20-255-41-88
Adószám: 18644973-1-06
Bankszámlaszám:
K&H 10401804-50515648-57481009