There are no translations available.

Támgassa ön is munkánkat az adója 1 % -ával

 

Az 1997. évi CXXIX. törvénnyel módosított 1996. évi CXXVI. törvény a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti közcélú felhasználásáról lehetővé teszi, hogy a személyi jövedelemadójának az adóhivatalnak már befizetett 1%+1%-áról Ön szabadon rendelkezzék. A BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület működését nagymértékben elősegítené, ha Ön rendelkező nyilatkozatában az egyesületet jelölné meg egyik kedvezményezettnek. Az Ön támogatásával lehetőség nyílna – az elmúlt évekhez hasonlóan – az egyesület által célul tűzött feladatok ellátására, úgymint a bajban lévő beagle fajtájú kutyák mentése,segítése, ideiglenes befogadása, chipezése, ivartalanítása, örökbeadása.

Közöljük, hogy egyesületünk közhasznú egyesület, a fenti törvény minden előírásának megfelel. Amennyiben a fent nevezett BEAGLE-ért Közhasznú Egyesületnek kívánja felajánlani adójának 1%-át, úgy az alábbi nyilatkozatot kivágva, rakja azt egy lezárt borítékba. A borítékon tüntesse fel nevét, lakcímét és adóazonosító számát. A lezárt borítékot (önadózó esetén) az adóbevallási csomagba helyezze el vagy (amennyiben munkáltatói adóbevallást választott) a munkáltatójának adja le. A lezárt borítékot a ragasztáson átnyúlóan alá kell írni!

Köszönjük támogatását!
Lehőcz Róbert Sándor
a BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület elnöke


RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL 

A kedvezményezett adószáma:   1 8 6 4 4 9 7 3- 1- 0 6
A kedvezményezett neve:   BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület 

TUDNIVALÓK Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni. A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

 A rendelkező nyilatkozatát elektronikus űrlapon is megteheti,amelyet elektronikus úton továbbíthat a bevallásával együtt az adóhatósághoz.


FONTOS! A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékban pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel. A lezárt borítékot a ragasztáson átnyúlóan alá kell írni azt!

Rendelkezését a következő oldalon is kitöltheti:

http://ado1szazalek.com

Hálásan köszönjük Támogatását !

Keresés

Támogatóink,partnereink:

 expodom-hu-logo

ADOMÁNY

 A NIOK ÉS AZ OTP TÁMOGATÁSÁVAL

adhat hu gomb

PayPal adomány

Adományozás - Bankkártyás

 

Adhatvonal

Facebook

 

Beagle Hírlevél

Feliratkozóinknak havi rendszerességgel küldünk hírlevelet az aktualitásokról.

Megmentettük

leanyfalu-szuka2.jpg
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület
Törökverő utca 16.
Szeged
6753
mentes(kukac)beagle-fajtamentes.hu 
Telefonszám:
06-20-255-41-88
Adószám: 18644973-1-06
Bankszámlaszám:
K&H 10401804-50515648-57481009