Virtuálisan örökbefogadhatók

There are no translations available.

Az itt látható kutyák mind idősek,betegek. Őket koruk és egészségügyi állapotuk miatt már nem adjuk új gazdihoz,mert ez őket már nagyon megviselné. Az utolsó éveiket Ősagárdon töltik nagy szeretetben és pazar ellátásban. Ami számukra a nyugdíjas Paradicsom.:) Ők koruknál fogva sokféle betegségtől szenvednek,ellátásuk igen költséges.

Ezért kérünk Titeket,hogy virtuális örökbefogadással támogassátok az itt látható kutyusokat! De adományként szívesen fogadunk jó minőségü hipoallergén tápot,szemcseppet,tápszereket.

Köszönjük szépen!

Print
PDF
There are no translations available.

 

Mimi 2017.02.04-én érkezett a püspükladányi menhelyről. Tudjátok 2014-ben 18 beaglet hoztunk el onnan. De még nem fogytak el a beaglek, még mindig van utánpótlás, van aki szaporítja őket, amikor már nem kell kidobja. Mimi kb 4-5 éves szuka beagle, oltva, chipezve, ivartalanítva van. Sajnos a szívféreg tesztje pozitív. Kezelni kell félévig, ami kb 10 ezer Ft körüli összeg havonta. Ezt bárki megteheti, nem csak én. Mimi egy tündéri anyakutya, látszik a cicijén, hogy mielőtt a menhelyre került kölykei voltak, szoptatott. Lassan majd rendeződik a teste, még 1-2 hónap és helyre jön. Gyönyörű szép a fejecskéje, bocitarka :) kisbeagle lány. Kutyaajtót használja, szobatiszta. Játékos, bújós, simogatásért kuncsorgó. Még kicsi visítozó, fülét nyúzó gyereknek is örült, hagyta magát ölelgetni, szorongatni. Szeret játszani, futkározni az udvaron. Aki nyugodt, barátságos beaglere vágyik, mentse meg ezt a kiskutyát.
 
Segítsen nekem/nekünk az egyesületnek, amennyiben tudja vállalni azt az anyagi plussz terhet amibe a gyógyítása kerül. Ne felejtsd! A te kutyád is lehet szívférges. Megcsináltattad már a tesztet? Ha nem, akkor vidd dokihoz. Kérj egy vértesztet, védd a kutyádat, előzd meg a bajt.
Ha tetszik neked Mimi, szeretnél egy jó beaglet, amelyik már kinőtte a gyerekkori csínytevéseit - bátran vállald be, örökké hálás lesz érte.
Mimi Ősagárdon látogatható. Érdeklődni örökbefogadása íránt: 06 30 530 62 34
 
 
mimi
Print
PDF
There are no translations available.

2017.02.16. Inezt ezt a 10 éves szaporító által végletekig kihasznált szegény párát a karcagi gyepiről mentettük 2016.12.18-án. Akkor örültünk, hogy lett neki ideiglenes befogadója, hogy sorsa jobbra fordul. Sajnos ez az ideiglenes nem vált be. A kiskutyát február 11-én el kellett tőle hozni. Műtéti sebe elfertőződve, szeme teljesen begyulladva, szőrtüsző atkája kezeletlen, fülei rettenetes állapotban. Nem gondoskodott róla, nem kezelte, valószínűleg nem is szerette. Állandóan megszökött tőle, többször kellett keresni, visszajuttatni. Így Inez átkerült Ősagárdra 8. beaglenek a falkámba. Esze ágában sincs szökni. Imád az ágyában, jó melegben pihenni. Azonnal megtanulta a kutyaajtó használatát, teljesen szobatiszta. Szemét, sebét kezelem - már 1 hét alatt szépen javult. Az atkára kapott advocate cseppeket tegnap. Jövő héten lesz egy neostomosanos fürdetés, ha a sebe már meggyógyult, és nem lesz gyulladt. Néhány hét és rendbe fog jönni. Megkapja a napi simi adagot, ápolva van a lelke is. A falkában egyik kutyával sincs semmi konfliktusa. Kedves, bájos, kissé még tartózkodó idős hölgy. Olyan gazdit keresünk neki, aki sokat van otthon, beengedi a házba, szeretgetni tudja, elviszi rövid sétákra, hagyja szimatolgatni, hogy kiélvezze ösztöneit. Cicákkal barátságos, nem bántja őket. Még ugatni nem hallottam. Inez korához képest fitt, szép kisöreg lány.

Inez látogatható Ősagárdon. telefonon érdeklődni örökbefogadása iránt : 06 30 530 62 34

Inez

Print
PDF
There are no translations available.

Ezt a 10 év körüli, csontsovány beagle apót nemes egyszerűséggel kirakták. Chipje nem volt, gazdája nem kereste, állapotára való tekintettel - mi sem. Gondozásunkba kerüléskor 10 kg volt a súlya, tele kullanccsal, sebekkel, az összes csontja a bőre alól szinte szúrt, leülni sem tudott a csontos fenekére. Robi papó - az elmúlt 2 hónapban megkapta oltását, chipet, ivartalanítva lett. Sajnos a szívféreg tesztje pozitív lett.( ettől senki ne ijedjen meg, ma már hatásos szerek állnak rendelkezésre kezelés terén) Étvágya hatalmas,a rendszeres táplálás meglátszik a szőrén, bőrén, már kezd rendbejönni, kicsi súlyt is szedett magára. Imád bent lenni meleg párnán aludni, de szeret kifutni a kapuhoz intézkedni. Mániája a cipők, papucsok begyűjtése a fekvőhelyére pakolása, és ott őrzése- nem bántja, csak kell neki. :) Robika hátralevő életét egy beaglet ismerő, beaglet szerető család még széppé teheti. A törődésért, gondoskodásért, szeretetért cserébe ő igen hű társa lehet egy családnak.

Bővebb infó Robiról: 06 30 530 62 34

 

Robi

Print
PDF
There are no translations available.

Peti :

Petit nagyvalószínűséggel kirakták egy Hmvhely közeli településen. Hetek óta ott mászkált, nem ment el, senki nem fogadta be, senki nem kereste. kb2 hete kaptuk a hírt Petiről, hogy segítségre szorul, mert már sebes a háta, félő hogy más baja is eshet. Szervezés beindult. A fuvart Ináncsi Brigi és párja vállalta július 10. vasárnapra. Előtte pénteken elnökünk Robi Szegedről átment megkeresni a kiskutyát, ő békésen aludt a falu postájának a lépcsőjén. Végre jöttek érte, egyedül szépen be is szállt kérésre a kocsiba. majd Kerekes Szilvi vállalta vasárnapig Petit, míg Brigiék érte mentek, én Budapesten vettem át a kutyust. Szilvike már áradozott róla, hogy mennyire cuki, milyen jó kutya, csóvál ezerrel, ha az ember szépen szól hozzá. És tényleg Peti egy tündér öreg úr, aki külsőleg nagyon hasonlít Bandira. Saccra a kora 7-9 év közé tehető. Szőre még regenerálásra szorul. Amúgy látszólag nincs vele semmi baj. Chipje nincs, ezért a gazdáját nem tudjuk megkeresni, ha csak ő nem jelentkezik. Végre Peti jól érzi magát, sokat pihen, alszik. Még a hangját nem hallottam. Simogatásra azonnal hanyatt dobja magát, nagyon élvezi a szeretgetést. Cicákra nem reagál, nem üldözi őket. Vár Petire egy orvosi vizsgálat, kap majd chipet, oltást, ha minden rendben nála, akkor ivartalanítjuk. De azért aki JÓÓÓ aranyos, kedves beaglet szeretne, az hívhat bátran, jöhet ismerkedni Petivel Ősagárdra.

Lehet érdeklődni felőle a 06 30 530 62 34 es telefonszámon (Anna)

 

Peti

Keresés

Támogatóink,partnereink:

 expodom-hu-logo

ADOMÁNY

 A NIOK ÉS AZ OTP TÁMOGATÁSÁVAL

adhat hu gomb

PayPal adomány

Adományozás - Bankkártyás

 

Adhatvonal

Facebook

 

Beagle Hírlevél

Feliratkozóinknak havi rendszerességgel küldünk hírlevelet az aktualitásokról.

Megmentettük

Rozi 2.jpg
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület
Törökverő utca 16.
Szeged
6753
mentes(kukac)beagle-fajtamentes.hu 
Telefonszám:
06-20-255-41-88
Adószám: 18644973-1-06
Bankszámlaszám:
K&H 10401804-50515648-57481009