There are no translations available.

 

Köszönet !


Az BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület ( Beagle Fajtamentés) számára nagy öröm, és megtiszteltetés, hogy állatvédelmi munkájának bemutatását, a felelős állattartás népszerűsítését , országszerte több rendezvényen a jövőben az Expodom Kft. által felajánlott, kiváló minőségű, gyorsan összecsukható pavilon segíti.

 

Egyesületünk 2009-ben jött létre a Beagle fajta védelme érdekében. Fő feladatunk a kóbór beaglek közvetlen mentése,a menhelyekre,gyepmesteri telepre került Beaglek segítése,mielőbbi gazdához juttatása. Az új gazdikereső Beaglek hírdetése.Kutatólaborokból szabaduló Beaglek rehabilitációja,gazdához juttatása.
Az elmúlt években közvetve,vagy közvetlenül több ezer Beaglen segítettünk. Sok Beaglet közvetlen életveszélyből mentettünk ki.A menhelyek,és gyepmesteri telepek ismerik a fajtamentés munkáját,és számítanak a segítségünkre.A lakosság körében ismertté váltunk,és nagy számban kérnek tőlünk segítséget,tanácsot.

 

Természetesen megalakulásunk óta a faladatok bővültek,így ma már nagy hangsúlyt feketetünk a felelős állattartás ismertetésére, ezért iskolákban országos és helyi rendezvényeken végzünk prevenciós , felvilágosító tevékenységet.
Évente átlagosan 30 helyszínre kapunk meghívást ezeken a rendezvényeken hozzávetőlegesen
10.000 érdeklődőhöz jutunk el. A jövőben szeretnénk ennél is több rendezvényen részt venni,ehhez hatalmas segítség a felajánlott kerti pavilon.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek azért, hogy az általuk felajánlott kerti sátor segítségével könnyebbé és még eredményessé tehetjük állatvédelmi és szemléletformáló munkánkat !

 

                             expodom-hu-logo

Keresés

Támogatóink,partnereink:

 expodom-hu-logo

ADOMÁNY

 A NIOK ÉS AZ OTP TÁMOGATÁSÁVAL

adhat hu gomb

PayPal adomány

Adományozás - Bankkártyás

 

Adhatvonal

Facebook

 

Beagle Hírlevél

Feliratkozóinknak havi rendszerességgel küldünk hírlevelet az aktualitásokról.

Megmentettük

Bobek01.jpg
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület
Törökverő utca 16.
Szeged
6753
mentes(kukac)beagle-fajtamentes.hu 
Telefonszám:
06-20-255-41-88
Adószám: 18644973-1-06
Bankszámlaszám:
K&H 10401804-50515648-57481009